Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level IV Print Preview

Kids Math Games Level IV : Mixed Bag

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Enter the answers to the miscellaneous problems below.



1. 94843, 12591, 28777, 62737; Min =
Answer: 12591

2. 82497, 1443, 30521, 1059; Max =
Answer: 82497

3. 7 + 40 + 73357 =
Answer: 73404


4. 9714 − 106 =
Answer: 9608

5. 70 × 4 × 8 =
Answer: 2240

6. 72340 ÷ 3617 =
Answer: 20

7. 5 y − 4 = 436; so, y =
Answer: 88

8. 88 / 66 = / 660
Answer: 880

9. 4340 more than 37484
Answer: 41824

10. 5450 less than 90914
Answer: 85464

  Try the Quiz :     Kids Math IV : Mixed Bag


Contact Info © 1999-2025 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-