Syvum Home Page

Home > Quiz Games > Math > Level III Print Preview

Kids Math Games Level III : Mixed Bag

Formats Worksheet / Test Paper Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz


Enter the answers to the miscellaneous problems below.


1. 2909, 6879, 9191, 6376; Min =
Answer: 2909

2. 5761,1112,9,1164; Max =
Answer: 5761

3. 9 + 32 + 9709 =
Answer: 9750


4. 4659 − 55 =
Answer: 4604

5. 9 × 8 × 5 =
Answer: 360

6. 2508 ÷ 209 =
Answer: 12

7. 5 y - 1 = 164 ; so, y =
Answer: 33

8. 5 / 10 = / 40
Answer: 20

9. 390 more than 2910
Answer: 3300

10. 3240 less than 9911
Answer: 6671

  Try the Quiz :     Kids Math III : Mixed Bag


Contact Info © 1999-2025 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-